انجام مطالعات فرصت برای شرکت دوان ایرانیان تنها منبعی صرف جهت کسب درآمد نبوده و تمامی پروژه های مطالعات فرصت برای سازمان ما نقش به روز رسانی اطلاعات سازمانی در حوزه املاک و مستغلات را ایفا می کند. از سوی دیگر دوان سعی دارد تا با انجام مطالعاتی با سطح کیفی بالا قابلیت های خود را در بازار املاک و مستغلات به اثبات رساند و همین موضوع سرآغاز همکاری های بیشتر باشد. همچنین اصلی ترین دغدغه تیم دوان برای انجام پروژه های مطالعات فرصت، افزایش سطح کیفی و استانداردهای پروژه های ساختمانی کشور است.
شرکت توسعه و عمران بهناد بنا که یکی معتبرترین شرکتهای ساختمانی است، تمایل به ساخت پروژه ای در زمینی با مساحت 6662 مترمربع در حاشیه بزرگراه حکیم داشته که این پروژه یکی از بلندمرتبه ترین برج های اداری ایران محسوب می شود.
پروژه حکیم به عنوان یکی از بلندمرتبه ترین برج های اداری ایران در زمینی به مساحت 6662 مترمربع در حاشیه بزرگراه حکیم توسط شرکت توسعه و عمران بهنادبنا تعریف شده است. این شرکت که از معتبرترین شرکت های ساختمانی ایران است، در طی مناقصه ای در سال 1392 انجام مطالعات فرصت و امکانسنجی پروژه حکیم را به شرکت دوان ایرانیان واگذار کرد. در این مناقصه 18 شخص حقیقی و حقوقی با عناوین مختلفی برای انجام مطالعات مربوط به پروژه از جمله طرح توجیهی، طرح کسب و کار، طرح توسعه و طرح توجیهی فنی- اقتصادی شرکت کرده بودند و در نهایت، مطالعات فرصت این پروژه به شرکت دوان ایرانیان واگذار شد و همکاری مشترکی بین دو شرکت صورت گرفت.
این همکاری جهت دستیابی به اهداف ذیل صورت گرفت:
موضوع مورد تأکید در این پروژه عملکرد پروژه و نگاه پریمیوم سازی پروژه بوده است که با هدف قرارگیری در مقابل برج تهران (برج مسکونی) مورد بررسی قرار گرفت. موضوع حیاتی مورد بحث با کارفرما در این مطالعات، روش های رسیدن به پریمیوم سازی و بهبود شرایط عملکردی پروژه بوده است. از دیگر موضوعات حائز اهمیت این پروژه، مطالعه رفتار و نیاز مخاطب برج های اداری بوده که تاکنون مطالعات کیفی و حرفه ای در آن زمینه انجام نشده بود.
این مطالعه در قالب شش بخش تهیه شده است که محتوای هر بخش به شرح ذیل می باشد:
توسعه برج حکیم در قالب سه سناریو (در زمینی با مساحت 6662 مترمربع) تهیه شده است که در تمامی آن ها تعداد طبقات 9 طبقه زیر زمین، یک طبقه به عنوان همکف، یک نیم طبقه و 38 طبقه روی نیم طبقه در نظر گرفته شده است. تفاوت اصلی سناریوها در سطح کیفی مواردی از جمله ساخت، نحوه عرضه به بازار و تأمین مالی پروژه، تعیین برند و جایگاه پروژه و در نهایت مخاطبین آن است.