بازدید از کارخانه نوآوری آزادی، فضایی نو برای خلق ایده های نو

اعضای شرکت دوان ایرانیان از کارخانه نوآوری آزادی بازدید کرند.

شرکت دوان ایرانیان به عنوان نخستین شرکت مهندسی بازاریابی و فروش در صنعت ساختمان در جایگاه مشاور توسعه و برندینگ ساختمان همواره در جهت انتقال ایده های نوین مفاهیم ساختمانی فعالیت می کند و خصوصا در سال های اخیر در خصوص خلق فضاهای نوین در برج های اداری قدم های حائز اهمیتی برداشته است.

یکی از اتفاقات خوبی که به تازگی در حال رخ دادن است، ایجاد کارخانه های نوآوری جهت حمایت و پیشرفت استارت آپ هاست. کارخانه‌های نوآوری محل تجمع شرکت های نوپا یا همان استارتاپ ها هستند و خدمات مورد نیاز و مرتبط با آنها نیز بصورت متمرکز در کنار آنها فراهم می‌شود. قرار است در محیط کارخانه‌ها نوآوری بجوشد و راهکارهای جدید برای حل مسائل موجود ارائه شود.

کارخانه نوآوری آزادی، با ایده ساخت بزرگ‌ترین زیرساخت برای سرویس‌دهی به استارتاپ‌ها در مساحت ۱۸ هزار و ۵۰۰ متر مربع در غرب تهران راه اندازی شده است. کارخانه نوآوری آزادی، کارخانه متروکه الکترود سازی بوده که توسط دولت بازسازی و توسط بخش خصوصی برای حضور استارتاپ ها سرمایه گذاری شده است.

مهندس بشیر انیسی مدیرعامل شرکت دوان ایرانیان و دبیر اسبق کانون کارآفرینی، به همراه مهندس پژمان طیار، مدیرعامل شرکت اشل به عنوان مشاورین و نخبگان بازار املاک و مستغلات از کارخانه نوآوری آزادی که بستری نو جهت خلق ایده های نوین بوده، بازدید کردند. شرکت دوان ایرانیان با انجام مطالعات فرصت های بسیاری در زمینه دفاتر و ساختمان های اداری، این بازدید را با هدف ارائه مشاوره و همچنین انتقال ایده های جدید و بازدید از نمونه عملی این کانسپت ها برگزار نموده است. ارتباط با صاحبین فکر و ایده و کانسپت های نوین و خلاقانه در ایران سبب مشاوره و راهنمایی بهتر کارفرمایان در ساخت فضاهای جدید اداری خواهد بود.

امروزه شرکت ها در حال فاصله گرفتن از چیدمان و سبک قدیمی و رایج دفاتر اداری هستند و به دنبال نسل جدیدی از فضاهای کاری می باشند. به لحاظ چیدمان فضایی کارخانه نوآوری آزادی با فضایی بازتر از فضاهای قدیمی ادارات، توانسته است برای نوآوران محیطی را فراهم نماید تا تیم های استارت آپی، فضاهای اشتراکی بیشتری داشته و از این طریق آنها بتوانند بیشتر به صورت گروهی و تیمی با یکدیگر کار کنند و ایده هایشان را به اشتراک بگذارند. فضاهای باز کار به خلاقیت و نوآوری کمک میکنند تا کارمندان با سرعتی بالاتر و به صورت کارآمدتری عمل کنند و اعتقاد صاحبنظران بر این است اگر خواستار به اشتراک گذاشته شدن دانش در سطحی گسترده هستید مجبورید تا مرزهای فیزیکی همکاری را از بین ببرید. امروزه دفاتر کاری جدید با این مفهوم تبدیل به مکانهایی پر انرژی، غیررسمی و شفاف شده اند و دوره محیط های خشک با مرزهایی سخت از افراد، گروهها و اطلاعات را پشت سر گذاشته اند. امروزه تقسیم بندی دفتر تنها به اتاق های کارمندان، اتاق های مدیران، اتاق جلسات و غیره در بسیاری از نقاط جهان تقریبا مفهومی کاملا غیرکارآمد تلقی می شود.