حضور در سومین کنفرانس بناهای بلند با مقاله جایگاه برندینگ و مدیریت اموال

یکی از مهم‌ترین مباحثی که در چند دهه گذشته به عنوان یک موضوع اساسی در زندگی شهرنشینی مطرح شده، بحث مسکن و شهرسازی است. از آنجایی که افزایش جمعیت شهرها یک مسئله اجتناب‌ناپذیر است، همواره موضوع اسکان جمعیت افزوده و توسعه شهری متناسب با فرهنگ، بافت و جنس یک شهر، یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مسئولان ارشد شهری است.

کنفرانس بناهای بلند به عنوان یکی از موفق ترین نمونه کنفرانسهای علمی مرتبط با حوزه شهرنشینی سعی در بررسی همه جانبه موضوع بلندمرتبه سازی در شهرها دارد و مرکز توجه خود را روی موضوع حیات پایدار شهری قرار داده است. سومین دوره از این کنفرانس در پی موفقیت دوره های قبل (در سالهای ۹۳ و ۹۴) در دی ماه سال ۹۵ و با محوریت موضوع “شهر سبز” برگزار شده و کارگروه های مختلف به بررسی ابعاد مختلفی از پدیده بناهای بلند در رشد شهرها پرداختند.

ساخت و ساز پایدار در شهرها شامل گستره وسیعی از مطالعات، روشهای اجرایی، فن آوری های روز، استانداردهای کیفی و تحلیل شرایط اقتصادی می باشد. تمامی این موارد زمانی از جایگاه اجرایی برخوردار خواهند شد که ساخت یک بنای بلند با توجه به شرایط و قیمت زمین، مجوزها، نیروی کار، هزینه ساخت و غیره مقرون به صرفه باشد و بتواند برمبنای اصول استاندارد تعریف شود. در همین زمینه، مقاله مهندس بشیر انیسی، مدیر عامل شرکت دوان ایرانیان، با عنوان “جایگاه برندینگ و مدیریت اموال در استراتژیهای پریمیوم در بناهای بلند” در کارگروه تخصصی اقتصاد و مالی ارائه شده و در کتاب سومین کنفرانس بناهای بلند نیز به چاپ رسید.

موضوع اصلی این مقاله این است که چگونه می­توان پروژه­های ساختمانی بلند را سودمند کرده و استراتژی­های قیمت گذاری پریمیوم را تدوین نمود؟ در این مقاله ابتدا اجزای نوین برندینگ در بناهای بلند مطرح شده و سپس یکی از مهمترین این ابعاد، یعنی ارائه خدمات، بررسی شده است. امروزه طبق تجارب موفق جهانی و نظریه های به روز دنیا، ارزش یک ساختمان و یا برج توسط مجموعه­ای از مفاهیم چهارگانه خدمات، موقعیت مکانی، تصویر ذهنی و ویژگی­های خود ساختمان (طراحی و عملکرد) تعیین می­شود که در کنار یکدیگر برند یک ساختمان را تشکیل میدهند. بنابراین قراردادن یک ساختمان در زمره ساختمان­های لوکس و با قیمت بالا و تعیین قیمت گذاری پریمیوم، تنها به نوع معماری و یا موقعیت مکانی آن بستگی ندارد و وابسته به مجموعه ای از عوامل است.

در میان این چهار مفهوم، با تغییر شکل نوع سکونت و کار و افزایش تعداد بناهای بلندمرتبه در شهرها، خدمات تبدیل به حوزه­ای جدانشدنی از شکل­گیری مفهوم برند در ساختمان، خصوصا در بناهای بلند شده است که امروزه آن را در سرتاسر جهان با اصطلاح مدیریت اموال property management می­شناسند. مدیریت اموال فرآیندی گسترده است که از تصمیم­گیری­های اولیه برای ساخت یک ساختمان آغاز شده و تا مراحل بهره­ برداری ادامه دارد. درحالیکه موقعیت مکانی، تصویر ذهنی و ویژگی­ های ذاتی ساختمان سبب جذب مخاطب به یک ساختمان در وهله اول هستند، خدمات مفهومی است که سبب حیات مداوم بنا در طول زمان خواهد شد و همواره آنرا در دسته ساختمان ­های با ارزش سرمایه گذاری بالا قرار می­دهد.

مهندس انیسی در کارگروه اقتصاد و مالی بیان کرد که امروزه تغییر روشهای سکونت و کسب و کار نیازمند تغییر چارچوب های اجرایی در نگهداری و مدیریت یک ساختمان بلندمرتبه میباشد و رضایتمندی استفاده کنندگان جز با دریافت خدمات مناسب و با استاندارد در مقیاسهای مختلف، حاصل نخواهد شد. ارائه این مقاله در کارگروه اقتصاد و مالی بالاترین درصد رضایتمندی مخاطبان در نظرسنجی روز نخست سومین کنفرانس بناهای بلند را به دنبال داشت.

برای مشاهده اخبار و تصاویر سومین کنفرانس بناهای بلند روی لینک زیر کلیک کنید:

http://www.hrbci.com/index.php/home-fa1.html

برای دریافت مقاله “جایگاه برندینگ و مدیریت اموال در استراتژی های پریمیوم در بناهای بلند” به بخش مقالات مراجعه کنید.